Besparen doe je bij Kenkhuis Adviesgroep

In verband met de alsmaar stijgende kosten van bijvoorbeeld energie, maar óók de dagelijkse boodschappen, denkt Kenkhuis Adviesgroep graag met je mee in het kader van besparingen!

Hoe fijn zou het zijn om je maandelijkse kosten te verlagen?

Als financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken, verzekeringen én woningverduurzaming denken wij hier graag in mee én hebben wij de handen ineen geslagen met de Jumbo in Wierden, want zij geven de laagste prijs garantie op de dagelijkse boodschappen.

Kenkhuis Adviesgroep en Jumbo Wierden verloten daarom samen één minuut gratis winkelen! 

Like de Facebookpagina’s van Kenkhuis Adviesgroep én Jumbo Wierden en doe mee!

Deze actie loopt van donderdag 24 november tot donderdag 1 december 2022. Op donderdag 1 december rond 16.00 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Spelregels

Mocht je één minuut gratis winkelen hebben gewonnen, dan gelden de volgende spelregels;

  • Maximaal 1 artikel per soort product
    • Mag wel: 1 fles Omo / 1 fles Ariel / 1 fles Dash
    • Mag wel: 1 fles Omo colour, 1 fles Omo Wit (verschillende varianten)
    • Mag niet: 3 flessen Omo Colour
  • Géén artikelen van de Servicebalie, tabak, zelfzorggeneesmiddelen en zuigelingenvoeding

Wil je naast besparen op de dagelijkse boodschappen verder besparen? Kenkhuis Adviesgroep denkt hierin graag met je mee!

Besparen op je verzekeringen

Het is verstandig om periodiek jouw verzekeringen te laten checken. Besparen op verzekeringen maken wij eenvoudig voor je, door alle verzekeringen samen te brengen in één pakket. Je krijgt korting omdat meer verzekeringen bij één maatschappij zijn ondergebracht, de zogenaamde ‘pakketkorting’, oplopend tot wel 10%. 

Geld op de rekening

Mogen wij eens vrijblijvend jouw verzekeringen onder de loep nemen om te kijken of het beter en/of goedkoper kan? Bij het afsluiten van een inboedel- en opstalverzekering vóór 1 februari 2023 via Kenkhuis Adviesgroep ontvang je €50,- cashback op je rekening. Hoe fijn is dat?! Benader ons dus gerust voor een vrijblijvende vergelijking. Hier word je altijd wijzer van.

Gratis duurzaamheidsscan van jouw woning

Vanwege de alsmaar oplopende energietarieven krijgen we steeds vaker de vraag of het mogelijk is om middels een hypothecaire financiering te investeren in duurzame en energiebesparende maatregelen. Verschillende hypotheekverstrekkers bieden hiervoor een oplossing en hebben de mogelijkheid om energiebesparende maatregelen mee te financieren in de hypotheek, tegen een extra aantrekkelijke hypotheekrente.

Vraag naar de gratis duurzaamheidsscan via Kenkhuis Adviesgroep en wij maken inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn voor jouw woning en wat jouw maandelijkse besparing kan zijn!

Neem gerust contact met ons op
Benieuwd wat er in jouw situatie mogelijk is? Neem snel contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0546 – 70 50 60 of door te mailen naar info@kenkhuisadviesgroep.nl.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep