Overlijdensrisicoverzekeringen

Het verlies van iemand is al zwaar genoeg. Dan is het prettig om te weten dat je eventuele nabestaanden financiële zekerheid hebben. Dit kun je regelen met een overlijdensrisicoverzekering bij Kenkhuis Adviesgroep. Hoe werkt een overlijdensrisicoverzekering en waar heb jij deze voor nodig?

We noemen een overlijdensrisicoverzekering ook wel een nabestaandenverzekering. Zo kun je regelen dat je nabestaanden in de huidige woning kunnen blijven wonen of dat ze worden voorzien in een aanvullend inkomen.

Een overlijdensrisicoverzekering keert uit als je binnen de looptijd van de verzekering komt te overlijden. Met de uitkering die op dat moment vrij komt vangen de nabestaanden jouw wegvallen inkomen op. De hoogte van het verzekerde en de vorm van de verzekering bepaal je zelf.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op indien je vragen hebt. De adviseurs van Kenkhuis Adviesgroep denken graag met je mee zodat jij het risico van overlijden afgedekt hebt.

Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig in deze situatie!

En dat we meer dan 20 maatschappijen en verzekeraars vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste passende overlijdensrisicoverzekering tegen de laagste premie.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheid of andere vragen ? Bel ons gerust!

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep