Verduurzamen

Het verduurzamen van je woning! Een heel actueel onderwerp, maar waar begin je als eigenaar van een koopwoning? Kenkhuis Adviesgroep denkt graag met je mee!

De energieprijzen zijn in vergelijking met een tijd geleden behoorlijk gestegen en hierdoor wellicht ook je maandelijkse energierekening. Hierdoor loont het zich om als woningeigenaar te kijken naar verduurzaming van je woning.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden en de diverse speciale hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Welke subsidies zijn er te krijgen voor verduurzaming?
  • Wat is de terugverdientijd van mijn investering in verduurzaming?
  • Op welke manier kan ik verduurzaming financieren?
  • Zijn mijn zonnepanelen meeverzekerd op de woonhuisverzekering?

Samen doorlopen we stap voor stap al jouw vragen. Jouw aanspreekpunt is tevens expert op het gebied van duurzaam wonen en verbouwen en dus helemaal thuis in de wereld van verduurzaming.

En bij veel banken en geldverstrekkers krijg je bijv. een korting op de hypotheekrente en is er extra leenruimte voor het meefinancieren van energiebesparende maatregelen. Extra aantrekkelijk dus!

Ontvang een gratis duurzaamheidsscan!

Maak gebruik van de mogelijkheid én ontvang via Kenkhuis Adviesgroep een gratis duurzaamheidsscan van jouw woning. Hierin staat exact hoe jouw woning te verduurzamen is en krijg je een globale schatting van de kosten. Verder vertellen we jou of je in aanmerking komt voor subsidies of bijv. een BTW teruggave.

Heb je een duurzaamheidsscan van jouw woning gemaakt via onderstaande tool?

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek én we bespreken het samen met je verder, hopelijk tot snel.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!

In 6 stappen naar je droomhuis!

1: Op zoek naar je nieuwe droomwoning?
Of heb je deze al gevonden?

Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wat nu? Neem contact op met Kenkhuis Adviesgroep en plan snel een vrijblijvende en kosteloze afspraak in. Indien gewenst garanderen we dat je binnen 24 uur op gesprek kunt of een financiële check ontvangt. Wel zo prettig toch?

2: Het oriëntatiegesprek (kosteloos en vrijblijvend)

Je krijgt uitleg in begrijpelijke taal over wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Daarnaast wordt er voor je berekend wat je maximaal kunt lenen en wat het per maand gaat kosten. Zo kun je met een goed gevoel een bod doen op je droomhuis. Weer een stap dichterbij je droomhuis.

3: Tekenen van het koopcontract

Je tekent bij de makelaar het voorlopige koopcontract. Voordat je deze ontvangt kun je het koopcontract gratis laten checken door ons. Maak hier gerust gebruik van! Zo kun jij met een gerust gevoel het koopcontract ondertekenen.

4: Het adviesgesprek

Nu je de woning hebt gekocht, is het tijd om de hypotheek definitief aan te gaan vragen. We gaan eerst alle documenten verzamelen die de bank nodig heeft voor de hypotheekaanvraag. Uiteraard begeleiden we je daar van A tot Z mee. Daarna komen we bij elkaar om samen de beste hypotheek uit te zoeken en kijken we ook naar bijvoorbeeld het risico van overlijden. Tevens nemen we de benodigde woonhuisverzekering voor jouw nieuwe woning door. We proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen.

5: Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekening

Hoera! Jouw hypotheek is rond en het feest kan definitief doorgaan. Samen nemen we in een afspraak de offerte door en als alles klopt dan kunnen we deze direct tekenen.

6: Sleuteloverdracht bij de notaris

Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van de woning: je nieuwe droomhuis is een feit! Voor de tijd krijg je vaak een afrekening van de notaris. Ook deze nemen we graag samen met je door zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. Wel zo prettig!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep