Nieuwbouw

Ben jij van plan om een nieuwbouwwoning te kopen? Dat is hartstikke spannend en leuk tegelijk! Tegenwoordig moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wij snappen dit en geven in dit geval de garantie dat je binnen 24 uur een gesprek hebt gehad met een hypotheekadviseur. Wel zo fijn!

Daarnaast komt er in deze situatie ook veel op je af. Wij helpen je graag op weg met het juiste hypotheek- en verzekerings advies voor jouw nieuwe droomwoning.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden en de diverse hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Zijn er speciale rentekortingen mogelijk bij een nieuwbouw woning?
  • Hoe werkt een bouwdepot bij nieuwbouw?
  • Hoeveel kun je extra lenen op basis van het voorlopige energielabel?
  • Hoelang is de hypotheekofferte geldig i.v.m. de oplopende doorlooptijden?
  • Hebben we een taxatierapport en/of omgevingsvergunning voor onze nieuwe woning nodig?

Wat onderscheidt Kenkhuis Adviesgroep van andere partijen?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij écht gespecialiseerd in hypotheken & verzekeringen en daarnaast vinden wij dit erg leuk om dit voor jou piekfijn uit te zoeken en te regelen. En dat we meer dan 50+ banken en geldverstrekkers vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!


Door ons ruime hypotheekassortiment kunnen wij ook in alle gevallen jouw vervolghypotheek aanvragen. Bijvoorbeeld als je elders je hypotheek hebt afgesloten maar wel je hypotheek en gunstige rentecontract wilt meeverhuizen omdat je een nieuwe woning hebt gekocht. Ditzelfde geldt voor een eventuele vervolghypotheek in het kader van verbouwing en/of verduurzaming.

Landelijke 5e plek van best presterende advieskantoren

Tevens zijn wij in november 2023 door vergelijkingswebsite Advieskeuze.nl gekwalificeerd tot een landelijke 5e plek (!) van best presterende advieskantoren van Nederland. Voor de beste hypotheek en een goed en vertrouwd hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning zit je bij Kenkhuis Adviesgroep dus gegarandeerd goed!


Financiële check nodig?

Heb jij een financiële check of hypotheekverklaring nodig of moet je dit overleggen richting de makelaar of projectontwikkelaar? Geen probleem! Laat het ons weten en wij garanderen dat je deze check binnen 24 uur binnen hebt zodat jij snel kunt schakelen en zo meer kans maakt. Wel zo fijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!


Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!

In 6 stappen naar je droomhuis!

1: Op zoek naar je nieuwe droomwoning?
Of heb je deze al gevonden?

Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wat nu? Neem contact op met Kenkhuis Adviesgroep en plan snel een vrijblijvende en kosteloze afspraak in. Indien gewenst garanderen we dat je binnen 24 uur op gesprek kunt of een financiële check ontvangt. Wel zo prettig toch?

2: Het oriëntatiegesprek (kosteloos en vrijblijvend)

Je krijgt uitleg in begrijpelijke taal over wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Daarnaast wordt er voor je berekend wat je maximaal kunt lenen en wat het per maand gaat kosten. Zo kun je met een goed gevoel een bod doen op je droomhuis. Weer een stap dichterbij je droomhuis.

3: Tekenen van het koopcontract

Je tekent bij de makelaar het voorlopige koopcontract. Voordat je deze ontvangt kun je het koopcontract gratis laten checken door ons. Maak hier gerust gebruik van! Zo kun jij met een gerust gevoel het koopcontract ondertekenen.

4: Het adviesgesprek

Nu je de woning hebt gekocht, is het tijd om de hypotheek definitief aan te gaan vragen. We gaan eerst alle documenten verzamelen die de bank nodig heeft voor de hypotheekaanvraag. Uiteraard begeleiden we je daar van A tot Z mee. Daarna komen we bij elkaar om samen de beste hypotheek uit te zoeken en kijken we ook naar bijvoorbeeld het risico van overlijden. Tevens nemen we de benodigde woonhuisverzekering voor jouw nieuwe woning door. We proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen.

5: Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekening

Hoera! Jouw hypotheek is rond en het feest kan definitief doorgaan. Samen nemen we in een afspraak de offerte door en als alles klopt dan kunnen we deze direct tekenen.

6: Sleuteloverdracht bij de notaris

Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van de woning: je nieuwe droomhuis is een feit! Voor de tijd krijg je vaak een afrekening van de notaris. Ook deze nemen we graag samen met je door zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. Wel zo prettig!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep