Woonhuisverzekeringen

Jouw woning en je eventuele bezittingen zijn een kostbaar bezit. Verlies of schade hiervan is erg vervelend! Kosten bij een schade kunnen daarnaast behoorlijk oplopen en dan is het een fijn idee om te weten dat je dit goed verzekerd hebt.

Kenkhuis Adviesgroep is gespecialiseerd in verzekeringen op particulier gebied. Hierbij kun je denken aan de volgende verzekeringen:

  • Opstalverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Autoverzekering
  • Caravanverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Doorlopende reisverzekering

Onze adviseurs denken graag met je mee zodat jij de beste verzekering hebt passend bij jouw situatie.

Hoe hoog of laag wil je het eigen risico hebben bij schade? Wil je garantie tegen onderverzekering voor je woning en je inboedel? Wil je elektronica buitenshuis meeverzekeren of niet? Al deze zaken spreken wij graag met je door.

Verzekeringen samenvoegen loont! Indien je meerdere verzekeringen via één polis hebt lopen profiteer je vaak ook vaak een pakketkorting, dit kan oplopen tot 10%! Ook is dit voor jou als klant overzichtelijker, wel zo fijn!

En omdat jij alles onder één dak hebt heb je geen omkijken meer. Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig! Op deze manier denken we de meeste toegevoegde waarde voor jou te kunnen leveren.

Wat bij schade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is het wel zo prettig dat je de schadeafhandeling dan kunt overlaten aan experts die hier dagelijks mee te maken hebben. En dit kan bij Kenkhuis Adviesgroep! Een schade kun je melden via de app, telefoon en indien je hiervoor langs wilt komen op kantoor dan kan dit ook, de koffie staat klaar!

Dat wij meerdere verzekeraars en maatschappijen kunnen aanbieden en vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal en het gemak van “alles onder één dak”.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep