Zenderink Wierden

Ben je op zoek naar een nieuwe woning op het Zenderink in Wierden? Dan ben je bij Kenkhuis Adviesgroep aan het juiste adres! Wij zijn graag jouw persoonlijke aanspreekpunt voor hypotheken & verzekeringen. Dit proberen we op een zo prettig mogelijke, duidelijke én persoonlijke manier te doen.

Tevens zijn wij goed op de hoogte van de nieuwe fases op dit nieuwbouwproject en de extra leenmogelijkheden bij bijv. een zogenaamde “energie neutrale woning” of een “nul op de meter woning”. De extra leencapaciteit voor jouw hypotheek kan hiermee oplopen tot € 25.000.

Ook geven banken en geldverstrekker jou extra rentekorting bij een nieuwbouwwoning! Deze is dus ook van toepassing bij een nieuwbouwwoning op het Zenderink in Wierden. We vertellen je er graag meer over!

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden en de diverse hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Zijn er speciale rentekortingen mogelijk bij nieuwbouw woning?
  • Hoe werkt een bouwdepot bij nieuwbouw?
  • Hoelang is de hypotheekofferte geldig i.v.m. de oplopende doorlooptijden?
  • Hebben we een taxatierapport en/of omgevingsvergunning voor onze nieuwe woning nodig?

Wat onderscheidt Kenkhuis Adviesgroep van andere partijen?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij écht gespecialiseerd in hypotheken & verzekeringen en daarnaast vinden wij dit erg leuk om dit voor jou piekfijn uit te zoeken en te regelen. En dat we meer dan 40 banken en geldverstrekkers vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!

En omdat jij alles onder een dak hebt heb je geen omkijken meer. Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig! Op deze manier denken we de meeste toegevoegde waarde voor jou te kunnen leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, hopelijk tot snel. Ook voor mogelijkheden op de Zuidbroek of Plan Indië ben je hier aan het juiste adres. 

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2023 Kenkhuis Adviesgroep