Tarieven en documenten

Wat kost een hypotheekadvies? Dit is natuurlijk een beetje afhankelijk van jouw situatie en de bijbehorende werkzaamheden maar wij zijn graag eerlijk & transparant over kosten.

Ben jij starter op de woningmarkt? In dat geval kun je gebruik maken van ons unieke starterspakket en kun je vanaf € 1.995,- je hypotheek regelen! 

Ben jij doorstromer op de woningmarkt of wil jij je huidige hypotheek oversluiten? In dat geval kunnen wij voor € 2.495,-  jouw hypotheek van a tot z regelen. 

Wil jij verduurzamen of je huidige hypotheek verhogen voor een verbouwing? In dat geval ligt het eraan of je een compleet advies nodig hebt. 

Ga je verbouwen en/of verduurzamen aan jouw woning voor een bedrag tot € 25.000? In dat geval hanteren wij een speciaal adviestarief van € 1.495,-. 

Indien jouw verbouwing en gewenste hypotheekbedrag hoger is dan € 25.000, dan hanteren wij een adviestarief van €1.995,-.

Veelal zijn de genoemde kosten een bruto bedrag en dus aftrekbaar in je belastingaangifte!

Heb je een andere vraag waarbij wij jou mogen helpen? Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld ‘rentemiddeling’ of bijv. een aanpassing van je rentecontract naar aanleiding van een nieuwe taxatie? In dat geval kunnen wij ook werken op basis van gemaakte uren. Ons tarief hiervoor is € 125,- per uur.

Soms is een hypotheekaanvraag zo uniek dat deze bij banken- en geldverstrekkers via een zogenaamde “maatwerk/extra uitleg procedure” moet worden aangevraagd. In dat geval helpen we jou natuurlijk graag maar moeten er vaak wel extra documenten en formulieren worden aangeleverd en is onze dienstverlening uitgebreider. In dat geval kun er extra kosten voor in rekening worden gebracht. Dit wordt altijd vooraf met jou besproken zodat er geen verrassingen achteraf zijn, wel zo prettig!

Voor de bemiddeling van de overlijdensrisicoverzekering en eventuele verzekeringen omtrent arbeidsongeschiktheid en werkloosheid worden extra kosten voor in rekening gebracht. Deze verzekeringen zijn niet verplicht maar vaak wel gewenst!

Wil je eventueel ook gebruik maken van onze aankoopbegeleiding? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en bijbehorende kosten voor deze dienstverlening.

Voor meer informatie zie onderstaand ons dienstverleningsdocument.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep