Eerste woning kopen

Voor de eerste keer in je leven een woning kopen? Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wij snappen dit en geven in dit geval de garantie dat je binnen 24 uur een gesprek hebt gehad met een hypotheekadviseur. Wel zo fijn!

Daarnaast komt er in deze situatie ook veel op je af. Wij helpen je graag op weg met het juiste hypotheek- en verzekerings advies voor jouw nieuwe droomwoning.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden en de diverse hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Hoeveel kun je lenen en wat worden dan mijn maandelijkse lasten?
  • Kun je vanaf 2024 extra lenen op basis van je energielabel?
  • Hoe zit het bijvoorbeeld met een studielening of auto private lease?
  • Is het nog mogelijk om een bouwdepot op te nemen?
  • Hoeveel eigen spaargeld heb je nodig voor het kopen van een huis?
  • Hoe werkt het met de hypotheekrenteaftrek en wat worden dan mijn maandelijkse lasten?

Samen doorlopen we stap voor stap al jouw vragen. Jouw aanspreekpunt is helemaal thuis in de wereld van hypotheken & verzekeringen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wel zo prettig!

Profiteer van ons unieke starterspakket!

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor starters. En daarnaast is ons hypotheektarief voor starters extra scherp geprijsd. Vanaf € 1.995,- regelen wij jouw hypotheek. Tevens bieden wij dienstverlening aan op het gebied van aankoopbegeleiding. Vraag ons gerust naar de diverse mogelijkheden!

En dat we meer dan liefst 50+ banken en geldverstrekkers kunnen aanbieden en vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal! Niet alleen bij je eerste woning, maar ook bij de aankoop van de volgende woning.

En omdat jij alles onder één dak hebt, heb je geen omkijken meer. Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig! Op deze manier denken we de meeste toegevoegde waarde voor jou te kunnen leveren.

Landelijke 5e plek van best presterende advieskantoren

Tevens zijn wij in november 2023 door vergelijkingswebsite Advieskeuze.nl gekwalificeerd tot een landelijke 5e plek (!) van best presterende advieskantoren van Nederland. Voor de beste hypotheek en een vertrouwd hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning zit je bij Kenkhuis Adviesgroep dus gegarandeerd goed!

Tip: ga goed voorbereid op huizenjacht en laat jouw situatie al tijdig bekijken en uitrekenen door één van onze adviseurs. Zo heb jij meer kans in de huidige woningmarkt!

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!

In 6 stappen naar je droomhuis!

1: Op zoek naar je nieuwe droomwoning?
Of heb je deze al gevonden?

Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wat nu? Neem contact op met Kenkhuis Adviesgroep en plan snel een vrijblijvende en kosteloze afspraak in. Indien gewenst garanderen we dat je binnen 24 uur op gesprek kunt of een financiële check ontvangt. Wel zo prettig toch?

2: Het oriëntatiegesprek (kosteloos en vrijblijvend)

Je krijgt uitleg in begrijpelijke taal over wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Daarnaast wordt er voor je berekend wat je maximaal kunt lenen en wat het per maand gaat kosten. Zo kun je met een goed gevoel een bod doen op je droomhuis. Weer een stap dichterbij je droomhuis.

3: Tekenen van het koopcontract

Je tekent bij de makelaar het voorlopige koopcontract. Voordat je deze ontvangt kun je het koopcontract gratis laten checken door ons. Maak hier gerust gebruik van! Zo kun jij met een gerust gevoel het koopcontract ondertekenen.

4: Het adviesgesprek

Nu je de woning hebt gekocht, is het tijd om de hypotheek definitief aan te gaan vragen. We gaan eerst alle documenten verzamelen die de bank nodig heeft voor de hypotheekaanvraag. Uiteraard begeleiden we je daar van A tot Z mee. Daarna komen we bij elkaar om samen de beste hypotheek uit te zoeken en kijken we ook naar bijvoorbeeld het risico van overlijden. Tevens nemen we de benodigde woonhuisverzekering voor jouw nieuwe woning door. We proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen.

5: Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekening

Hoera! Jouw hypotheek is rond en het feest kan definitief doorgaan. Samen nemen we in een afspraak de offerte door en als alles klopt dan kunnen we deze direct tekenen.

6: Sleuteloverdracht bij de notaris

Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van de woning: je nieuwe droomhuis is een feit! Voor de tijd krijg je vaak een afrekening van de notaris. Ook deze nemen we graag samen met je door zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. Wel zo prettig!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep