Ondernemers

Als ondernemer een hypotheek afsluiten. Dit is toch vaak heel moeilijk? En helemaal in de huidige tijd? Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Kenkhuis Adviesgroep verteld je graag waarom.

Of je nu ZZP’er bent, DGA, of je hebt een eigen bedrijf in het MKB; elke ondernemer kunnen wij voorzien van hypotheekadvies. Dit kan zijn bij de aankoop van een woning maar bijv. ook voor het aankopen van een tweede woning in de vorm van een belegging. Wij zijn dus van alle markten thuis, wel zo prettig voor jou als ondernemer!

Kenkhuis Adviesgroep is gespecialiseerd in hypotheken voor ondernemers!

Hoe we dit doen?

Door jarenlange ervaring zijn wij écht gespecialiseerd in hypotheekadvies voor ondernemers en daarnaast vergelijken we meer dan 40 banken en geldverstrekkers. Via ons heb je dus de hoogste slagingskans en de beste deal!


Inkomensbepaling bij ondernemers

Samen met jou als ondernemer maken we een plan van aanpak om het inkomen te laten bepalen. Zien wij mogelijke hobbels op de weg bij jouw hypotheekaanvraag? Dan lossen we deze graag eerst met je op en eventueel met je boekhouder of accountant voordat we de hypotheekaanvraag indienen.

In overleg met jou laten we hierna een inkomensverklaring opstellen bij een inkomensbureau of doen we dit zelf bij een van de grootbanken. We vertellen je graag de diverse voor- en nadelen van deze twee trajecten. Kenkhuis Adviesgroep heeft alle expertise in huis!

Ook startende ondernemers en ondernemers die willen verduurzamen kunnen bij ons terecht! Wanneer je minimaal 6 tot 12 maanden als ondernemer aan de slag bent geweest dan zijn er al mogelijkheden voor een hypotheek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, hopelijk tot snel!


Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!

In 6 stappen naar je droomhuis!

1: Op zoek naar je nieuwe droomwoning?
Of heb je deze al gevonden?

Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wat nu? Neem contact op met Kenkhuis Adviesgroep en plan snel een vrijblijvende en kosteloze afspraak in. Indien gewenst garanderen we dat je binnen 24 uur op gesprek kunt of een financiële check ontvangt. Wel zo prettig toch?

2: Het oriëntatiegesprek (kosteloos en vrijblijvend)

Je krijgt uitleg in begrijpelijke taal over wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Daarnaast wordt er voor je berekend wat je maximaal kunt lenen en wat het per maand gaat kosten. Zo kun je met een goed gevoel een bod doen op je droomhuis. Weer een stap dichterbij je droomhuis.

3: Tekenen van het koopcontract

Je tekent bij de makelaar het voorlopige koopcontract. Voordat je deze ontvangt kun je het koopcontract gratis laten checken door ons. Maak hier gerust gebruik van! Zo kun jij met een gerust gevoel het koopcontract ondertekenen.

4: Het adviesgesprek

Nu je de woning hebt gekocht, is het tijd om de hypotheek definitief aan te gaan vragen. We gaan eerst alle documenten verzamelen die de bank nodig heeft voor de hypotheekaanvraag. Uiteraard begeleiden we je daar van A tot Z mee. Daarna komen we bij elkaar om samen de beste hypotheek uit te zoeken en kijken we ook naar bijvoorbeeld het risico van overlijden. Tevens nemen we de benodigde woonhuisverzekering voor jouw nieuwe woning door. We proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen.

5: Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekening

Hoera! Jouw hypotheek is rond en het feest kan definitief doorgaan. Samen nemen we in een afspraak de offerte door en als alles klopt dan kunnen we deze direct tekenen.

6: Sleuteloverdracht bij de notaris

Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van de woning: je nieuwe droomhuis is een feit! Voor de tijd krijg je vaak een afrekening van de notaris. Ook deze nemen we graag samen met je door zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. Wel zo prettig!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep