Wat wij jou beloven

Welkom bij Kenkhuis Adviesgroep! Wij zijn graag jouw persoonlijke aanspreekpunt voor hypotheken & verzekeringen. Dit proberen we op een zo prettig mogelijke, duidelijke én persoonlijke manier te doen. 

Inmiddels is Kenkhuis Adviesgroep al meerdere keren uitgeroepen tot de topselectie van 150 best presterende advieskantoren van Nederland vanuit Advieskeuze.nl en zijn wij in november 2023 uitgekomen op een landelijke 5e plek! Dit is natuurlijk niet voor niks, ben je benieuwd hoe wij dit doen?

Kenkhuis Adviesgroep combineert persoonlijke aandacht met moderne klanttools en is daarnaast 100% onafhankelijk. Zo heeft iedere klant bij ons vaste aanspreekpunten én een eigen persoonlijke klantomgeving.

Zo snappen wij bijvoorbeeld dat het kopen van jouw nieuwe droomwoning hartstikke leuk, maar ook onwijs spannend is. Vaak moet je snel schakelen en komt er veel op je af!

Dan is het wel fijn dat er persoonlijke én vaste aanspreekpunten continu voor jou klaar staan. Bij Kenkhuis Adviesgroep is dit het geval en indien gewenst heb je binnen 24 uur een hypotheekgesprek of financiële check in je mailbox. Ook zijn onze adviseurs makkelijk bereikbaar via de telefoon, e-mail of whatsapp en reageren ze snel. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Tevens hebben wij geen keuzenummers of inspreekbandjes dus je hebt direct telefonisch contact met een financieel expert. Dit is ook het geval indien jij bijv. een schade wilt melden voor jouw verzekeringen. Wel zo prettig!

Zoals gezegd heeft iedere klant bij ons een eigen en unieke persoonlijke klantomgeving. In deze persoonlijke “kluis” zitten bijvoorbeeld jouw hypotheekpapieren en je verzekeringspolis. Zo heb je deze gegevens binnen een handomdraai binnen bereik. Ook kun je via deze omgeving veilig, makkelijk én snel documenten naar ons versturen en je ziet realtime de actuele status van je hypotheekaanvraag. Wel zo duidelijk toch?

Wil je liever documenten persoonlijke langs brengen? Ook dat kan natuurlijk! De koffie staat klaar.


Kenkhuis Adviesgroep is 100% onafhankelijk en bewust niet aangesloten bij een landelijke bank of (lokale) makelaarsformule. Dit betekent dat wij samen met jou als klant écht kunnen kiezen wat voor jou het beste is. 

En dat we deskundig zijn én meer dan 50+ banken, geldverstrekkers en verzekeraars vergelijken spreekt bij ons voor zich. Jij hebt dus altijd het beste advies met de beste deal!

Een afspraak maken bij jou thuis, in de avonduren of op kantoor? Geen probleem, hartstikke leuk. Hopelijk tot snel!


Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep