Volgende woning kopen

Heb je al een eigen woning en heb je nu een nieuwe woning op het oog? Leuk en spannend tegelijk! Vaak weet je al wel een beetje hoe het werkt met een hypotheek maar toch kan er ook veel veranderd zijn. Door de jaren heen zijn de fiscale spelregels in hypothekenland namelijk vaak gewijzigd.

Zo wordt de zogenaamde hypotheekrenteaftrek namelijk in bepaalde gevallen al stapsgewijs afgebouwd.

Heb jij nog een ‘oude’ hypotheek van voor 01-01-2013? Dan kun je deze vaak een-op-een meenemen naar je nieuwe woning. Dit betekent dat je je aflossingsvrije of spaarhypotheek kunt behouden. We vertellen je er graag meer over!

In de huidige woningmarkt moet je snel schakelen en weten wat kan. Wij snappen dit en geven in dit geval de garantie dat je binnen 24 uur een gesprek hebt gehad met een hypotheekadviseur. Zo heb jij snel duidelijkheid, wel zo fijn!

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden en de diverse hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Kan ik mijn huidige aflossingsvrije hypotheek meenemen?
  • Kun je vanaf 2024 extra lenen op basis van je energielabel?
  • Hoe werkt het met de overwaarde en een overbruggingshypotheek?
  • Is het nog mogelijk om een bouwdepot op te nemen?
  • Is het mogelijk en verstandig om mijn huidige rentecontract mee te nemen?

Samen doorlopen we stap voor stap al jouw vragen. Jouw aanspreekpunt is een expert in de wereld van hypotheken & verzekeringen zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wel zo prettig!

Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken voor doorstromers. En daarnaast is ons hypotheektarief voor doorstromers extra scherp geprijsd. Vanaf € 2.495,- regelen wij jouw gehele hypotheek van a tot z. 

Daarnaast heb jij altijd contact met mensen die al jarenlang werkzaam zijn in de financiële wereld, vaak heb je dus ook sneller én beter een antwoord op je vraag. Wel zo prettig!

En dat we meer dan 40 banken en geldverstrekkers kunnen aanbieden en vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!

Door ons ruime hypotheekassortiment kunnen wij ook in alle gevallen jouw vervolghypotheek aanvragen. Bijvoorbeeld als je elders je hypotheek hebt afgesloten maar wel je hypotheek en gunstige rentecontract wilt meeverhuizen omdat je een nieuwe woning hebt gekocht. Ditzelfde geldt voor een eventuele vervolghypotheek in het kader van verbouwing en/of verduurzaming.

Landelijke 5e plek van best presterende advieskantoren

Tevens zijn wij in november 2023 door vergelijkswebsite Advieskeuze.nl gekwalificeerd tot een landelijke 5e plek (!) van best presterende advieskantoren van Nederland. Voor de beste hypotheek en het beste hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning zit je bij Kenkhuis Adviesgroep dus vertrouwd en goed!


Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, hopelijk tot snel bij Kenkhuis Adviesgroep.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!

In 6 stappen naar je droomhuis!

1: Op zoek naar je nieuwe droomwoning?
Of heb je deze al gevonden?

Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wat nu? Neem contact op met Kenkhuis Adviesgroep en plan snel een vrijblijvende en kosteloze afspraak in. Indien gewenst garanderen we dat je binnen 24 uur op gesprek kunt of een financiële check ontvangt. Wel zo prettig toch?

2: Het oriëntatiegesprek (kosteloos en vrijblijvend)

Je krijgt uitleg in begrijpelijke taal over wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Daarnaast wordt er voor je berekend wat je maximaal kunt lenen en wat het per maand gaat kosten. Zo kun je met een goed gevoel een bod doen op je droomhuis. Weer een stap dichterbij je droomhuis.

3: Tekenen van het koopcontract

Je tekent bij de makelaar het voorlopige koopcontract. Voordat je deze ontvangt kun je het koopcontract gratis laten checken door ons. Maak hier gerust gebruik van! Zo kun jij met een gerust gevoel het koopcontract ondertekenen.

4: Het adviesgesprek

Nu je de woning hebt gekocht, is het tijd om de hypotheek definitief aan te gaan vragen. We gaan eerst alle documenten verzamelen die de bank nodig heeft voor de hypotheekaanvraag. Uiteraard begeleiden we je daar van A tot Z mee. Daarna komen we bij elkaar om samen de beste hypotheek uit te zoeken en kijken we ook naar bijvoorbeeld het risico van overlijden. Tevens nemen we de benodigde woonhuisverzekering voor jouw nieuwe woning door. We proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen.

5: Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekening

Hoera! Jouw hypotheek is rond en het feest kan definitief doorgaan. Samen nemen we in een afspraak de offerte door en als alles klopt dan kunnen we deze direct tekenen.

6: Sleuteloverdracht bij de notaris

Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van de woning: je nieuwe droomhuis is een feit! Voor de tijd krijg je vaak een afrekening van de notaris. Ook deze nemen we graag samen met je door zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. Wel zo prettig!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep