Verbouwen

Wil jij jouw woning verbouwen en ben je benieuwd wat hier de beste hypotheekoplossing voor is? Kenkhuis Adviesgroep denkt graag met je mee!

De hypotheekrente is nog steeds historisch laag. Veel mensen vragen zich dan ook terecht af of oversluiten en de hypotheek uitbreiden met een zogenaamd bouwdepot/tweede hypotheek verstandig is.

Een ander veel gekozen optie is het aanvragen van een tweede hypotheek naast de bestaande hypotheek. Heb jij bijvoorbeeld een gunstig rentecontract voor je bestaande hypotheek dan kan deze optie ook gunstig voor je zijn.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden en de diverse hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Hoe werkt een bouwdepot en hoelang is deze geldig?
  • Moet mijn eventuele tweede hypotheek een annuïteiten of lineaire hypotheek zijn of kan dit ook aflossingsvrij?
  • Is een taxatie van mijn eigen woning verplicht of zijn er ook andere opties tegenwoordig?

Samen doorlopen we stap voor stap al jouw vragen. Jouw aanspreekpunt is helemaal thuis in de wereld van hypotheken & verzekeringen zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wel zo prettig!

Ga je verbouwen en/of verduurzamen aan jouw woning voor een bedrag tot € 25.000? In dat geval hanteren wij een speciaal adviestarief van € 1.495,-. 

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, hopelijk tot snel. Wij zijn er voor particulieren en ondernemers.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!

In 6 stappen naar je droomhuis!

1: Op zoek naar je nieuwe droomwoning?
Of heb je deze al gevonden?

Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Vaak moet je snel schakelen en direct weten wat kan. Wat nu? Neem contact op met Kenkhuis Adviesgroep en plan snel een vrijblijvende en kosteloze afspraak in. Indien gewenst garanderen we dat je binnen 24 uur op gesprek kunt of een financiële check ontvangt. Wel zo prettig toch?

2: Het oriëntatiegesprek (kosteloos en vrijblijvend)

Je krijgt uitleg in begrijpelijke taal over wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken. Daarnaast wordt er voor je berekend wat je maximaal kunt lenen en wat het per maand gaat kosten. Zo kun je met een goed gevoel een bod doen op je droomhuis. Weer een stap dichterbij je droomhuis.

3: Tekenen van het koopcontract

Je tekent bij de makelaar het voorlopige koopcontract. Voordat je deze ontvangt kun je het koopcontract gratis laten checken door ons. Maak hier gerust gebruik van! Zo kun jij met een gerust gevoel het koopcontract ondertekenen.

4: Het adviesgesprek

Nu je de woning hebt gekocht, is het tijd om de hypotheek definitief aan te gaan vragen. We gaan eerst alle documenten verzamelen die de bank nodig heeft voor de hypotheekaanvraag. Uiteraard begeleiden we je daar van A tot Z mee. Daarna komen we bij elkaar om samen de beste hypotheek uit te zoeken en kijken we ook naar bijvoorbeeld het risico van overlijden. Tevens nemen we de benodigde woonhuisverzekering voor jouw nieuwe woning door. We proberen je zo veel mogelijk te ontzorgen.

5: Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekening

Hoera! Jouw hypotheek is rond en het feest kan definitief doorgaan. Samen nemen we in een afspraak de offerte door en als alles klopt dan kunnen we deze direct tekenen.

6: Sleuteloverdracht bij de notaris

Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van de woning: je nieuwe droomhuis is een feit! Voor de tijd krijg je vaak een afrekening van de notaris. Ook deze nemen we graag samen met je door zodat jij met een gerust hart naar de notaris kunt. Wel zo prettig!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep