Hypotheek Wierden

Ben jij op zoek naar de beste hypotheek voor jouw nieuwe woning in Wierden? En heb je dan voorkeur voor een nieuwbouwwoning op het Zuidbroek of wil je toch liever wonen op de Weuste of in het centrum van Wierden? Het kan allemaal geregeld worden via Kenkhuis Adviesgroep.

Bij Kenkhuis Adviesgroep ben jij aan het goede adres voor jouw hypotheek en verzekeringen in Wierden.

Wij zijn graag jouw persoonlijke aanspreekpunt voor hypotheken & verzekeringen. Dit proberen we op een zo prettig mogelijke, duidelijke én persoonlijke manier te doen.

Hoe we dit doen? Door jarenlange ervaring zijn wij écht gespecialiseerd in hypotheken & verzekeringen en daarnaast vinden wij dit erg leuk om dit voor jou piekfijn uit te zoeken en te regelen. En dat we meer dan 50+ banken en geldverstrekkers vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!


Door ons ruime hypotheekassortiment kunnen wij ook in alle gevallen jouw vervolghypotheek aanvragen. Bijvoorbeeld als je elders je hypotheek hebt afgesloten maar wel je hypotheek met gunstige rentecontract wilt meeverhuizen omdat je een nieuwe woning hebt gekocht. Ditzelfde geldt voor een eventuele vervolghypotheek in het kader van verbouwing en/of verduurzaming.

En omdat jij alles onder één dak hebt, heb je geen omkijken meer. Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig! Op deze manier denken we de meeste toegevoegde waarde voor jou te kunnen leveren.

Best presterende hypotheek advieskantoor van Wierden, Almelo en omgeving!

Tevens zijn wij in november 2023 door vergelijkingswebsite Advieskeuze.nl uitgeroepen en uitgekomen op een landelijke 5e plek (!) van best presterende advieskantoren van Nederland. 

Voor de beste hypotheek en een goed en vertrouwd hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning in Wierden zit je bij Kenkhuis Adviesgroep dus gegarandeerd goed!


Maak kennis met onze adviestarieven

Ben jij starter op de woningmarkt in Wierden? In dat geval kun je gebruik maken van ons unieke starterspakket en kun je vanaf € 1.995,- jouw hypotheek regelen! 

Ben jij doorstromer op de woningmarkt in Wierden of wil jij je huidige hypotheek oversluiten? In dat geval kunnen wij vanaf € 2.495,- jouw hypotheek regelen. 

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden uit. Kenkhuis Adviesgroep helpt je graag verder, hopelijk tot snel!


Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep