Arbeidsongeschiktheid

Sta jij wel eens stil bij de gevolgen van langdurige ziekte, werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid? Want dit overkomt jou toch niet!

Veel mensen staan niet stil bij de gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Los van het feit dat dit erg vervelend is als je dit overkomt, zijn de financiële gevolgen soms ook erg groot. Zo heb je in veel situaties te maken met inkomstenterugval en wat in het slechtste geval zelfs kan leiden tot verkoop van je woning!

Wil je dit niet dan is het goed om te kijken of je hier een verzekering of voorziening voor kunt treffen. In sommige gevallen kan dit (collectief) via de werkgever.

Mocht dit niet het geval zijn, dan is het regelen van een voorziening in de vorm van hypotheekbescherming mogelijk.

Met hypotheekbescherming verzeker je het risico van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Uit de maandelijkse uitkering kun je jouw hypotheek blijven betalen. De verzekering is vaak een tijdelijke oplossing zodat je kunt herstellen of een nieuwe baan kunt vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie of wil je meer informatie over het afsluiten van een hypotheekbescherming voor de risico’s van arbeidsongeschiktheid? Bel ons van Kenkhuis Adviesgroep gerust!

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep