Verzekeringen

Jouw woning en je eventuele bezittingen zijn een kostbaar bezit. Verlies of schade hiervan is erg vervelend! Kosten bij een schade kunnen daarnaast behoorlijk oplopen en dan is het een fijn idee om te weten dat je dit goed verzekerd hebt.

Tevens kan zich de situatie van een ongeluk, conflict of overlijden zich voordoen die naast emotioneel ook voor vervelende financiële gevolgen kunnen zorgen.

Onze adviseurs maken deze risico’s graag met jou inzichtelijk, zodat je hier keuzes in kunt maken welke je graag (of niet) zou willen verzekeren. Financiële rust bij vervelende situaties, wel zo prettig!

Kenkhuis Adviesgroep is gespecialiseerd in verzekeringen op particulier gebied. Hierbij kun je denken aan je woonhuisverzekeringen, maar ook bijvoorbeeld andere verzekeringen zoals je auto, doorlopende reis en rechtsbijstandverzekering.

Verzekeringen samenvoegen loont! Indien je meerdere verzekeringen via één polis hebt lopen profiteer je vaak ook vaak een pakketkorting, dit kan oplopen tot 10%! Ook is dit voor jou als klant overzichtelijker, wel zo fijn!

Tevens heb je bij Kenkhuis Adviesgroep vaste aanspreekpunten voor jouw verzekeringen. Wel zo prettig!

Wat bij schade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is het wel zo prettig dat je de schadeafhandeling dan kunt overlaten aan experts die hier dagelijks mee te maken hebben. En dit kan bij Kenkhuis Adviesgroep! Een schade kun je melden via de app, telefoon en indien je hiervoor langs wilt komen op kantoor dan kan dit ook, de koffie staat klaar!

Dat wij meerdere verzekeraars en maatschappijen kunnen aanbieden en vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal en het gemak van “alles onder één dak”.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je jouw verzekeringspakket eens vrijblijvend door ons laten checken?

Bel ons gerust. Hopelijk tot snel!

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep