Kenkhuis Adviesgroep

Jouw hypotheek & verzekeringen. Alles onder één dak!

Wie zijn wij

Welkom bij Kenkhuis Adviesgroep

Kenkhuis Adviesgroep is graag jouw persoonlijke aanspreekpunt voor hypotheken & verzekeringen. Dit proberen we op een zo prettig mogelijke, duidelijke en persoonlijke manier te doen.

Kenkhuis Adviesgroep is ontstaan vanuit een opsplitsing van Kenkhuis & Gil Financieel Advies. 

Kenkhuis Adviesgroep is écht gespecialiseerd in hypotheken & verzekeringen en wij vinden dit leuk om voor jou te regelen. Op deze manier denken wij de meeste toegevoegde waarde voor jou te kunnen leveren. Omdat jij alles onder een dak hebt heb je geen omkijken meer. Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig!

Omdat wij werken met een klein en persoonlijk team heb je snel en gemakkelijk contact. Tevens heb je dus altijd vaste aanspreekpunten die graag voor jou klaar staan.

Dat we meer dan 40 banken, geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden uit.

Maak verder kennis met onze collega’s.

Medewerkers

Robbert

Geboren in Wierden, woonachtig in Delden en al ca. 15 jaar werkzaam vanuit Almelo, sta ik graag voor jou klaar als adviseur op het gebied van hypotheken & verzekeringen.

Na jarenlange ervaring bij diverse grootbanken (oa ING Bank en Rabobank) en als (mede) eigenaar van een middelgroot hypotheekkantoor; Kenkhuis & Gil Financieel Advies ben ik in 2022 trotse eigenaar geworden van Kenkhuis Adviesgroep.

Met als echte specialisaties op het gebied van hypotheken & verzekeringen vind ik het leuk om mensen hierbij te helpen. Geen half werk maar dingen goed doen en afspraken nakomen dat mag je van mij verwachten. Heb je mij op korte termijn nodig omdat je bijvoorbeeld een bieding wilt doen op je nieuwe droomwoning? Bel, mail of app mij gerust en ik sta voor je klaar zodat jij snel kunt schakelen!

Alleen het beste advies telt!
Naast de vereiste WFT adviesdiploma’s op het gebied van hypotheken & verzekeringen mag ik mij ook erkend hypothecair planner en erkend adviseur duurzaam wonen noemen. Een erkend hypothecair planner heeft de hoogste mogelijke opleiding op het gebied van hypotheken en als erkend adviseur duurzaam wonen kan ik je prima adviseren en bijstaan op het gebied verduurzaming van jouw woning. Je kunt dus vertrouwen op het beste advies!

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maak ik graag kennis met jouw persoonlijke situatie! Elke klant is uniek en heeft zijn eigen verhaal en dat vind ik dan juist weer zo leuk.

Een afspraak maken bij jou thuis, in de avonduren of op kantoor? Geen probleem, hartstikke leuk.

Hopelijk tot snel!

Marlyn

Geboren en tevens woonachtig in Delden en al ca. 9 jaar werkzaam in de financiële wereld, zowel op particulier als zakelijk vlak.

Na jarenlange ervaring bij de Rabobank ben ik in 2022 gaan werken bij Kenkhuis Adviesgroep. Ik ben sindsdien binnendienst hypotheken en verzekeringen. Dus de kans is groot dat je mij als eerste aan de telefoon krijgt!

Met specialisaties op het gebied van hypotheken & verzekeringen vind ik het leuk om mensen hierbij te helpen. Ik ben behulpzaam en oprecht geïnteresseerd en help jullie graag met al jullie vragen.

Heb je één van onze adviseurs op korte termijn nodig omdat je bijvoorbeeld een bieding wilt doen op je nieuwe droomwoning? Bel, mail of app gerust naar ons kantoor, en hoogstwaarschijnlijk krijg je mij aan de lijn. Ik help je graag verder en plan graag een gesprek met je in!

Hopelijk spreek ik je snel.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep