Werkloosheid

Sta jij wel eens stil bij de gevolgen van werkloosheid? Waarschijnlijk niet, want dit overkomt jou toch niet!

Veel mensen staan niet stil bij de gevolgen van werkloosheid in relatie met bijvoorbeeld het betalen van je hypotheek. Los van het feit dat dit erg vervelend is als je dit overkomt, zijn de financiële gevolgen soms ook erg groot. Zo heb je in veel situaties te maken met inkomstenterugval en wat in het slechtste geval zelfs kan leiden tot verkoop van je woning!

Wil je dit niet dan is het goed om te kijken of je hier een verzekering of voorziening voor kunt treffen. Indien je deze risico’s wenst te verzekeren dan ben je aangewezen op een voorziening in de vorm van hypotheekbescherming.

Met hypotheekbescherming van Kenkhuis Adviesgroep verzeker je het risico werkloosheid. Uit de maandelijkse uitkering kun je jouw hypotheek blijven betalen. De verzekering is vaak een tijdelijke oplossing voor 12 of 24 maanden zodat jij de periode van werkloosheid naar een nieuwe job kunt overbruggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woonverzekeringen of wil je meer informatie over het afsluiten van een hypotheekbescherming voor de risico’s van werkloosheid? Bel ons gerust!

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep