Hypotheek Almelo

Ben jij op zoek naar de beste hypotheek voor jouw nieuwe woning in Almelo? En heb je dan voorkeur voor een nieuwbouwwoning op Plan Indië of wil je toch liever wonen op het Nijrees of de Windmolenbroek? Het kan allemaal geregeld worden via Kenkhuis Adviesgroep.

Bij Kenkhuis Adviesgroep ben jij aan het goede adres voor jouw hypotheek en verzekeringen in Almelo, Hengelo en Wierden.

Wij zijn graag jouw persoonlijke aanspreekpunt voor hypotheken & verzekeringen. Dit proberen we op een zo prettig mogelijke, duidelijke én persoonlijke manier te doen.

Hoe we dit doen? Door jarenlange ervaring zijn wij écht gespecialiseerd in hypotheken & verzekeringen en daarnaast vinden wij dit erg leuk om dit voor jou piekfijn uit te zoeken en te regelen. En dat we meer dan 40 banken en geldverstrekkers vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal!

En omdat jij alles onder een dak hebt heb je geen omkijken meer. Financiële rust noemen wij dat, wel zo prettig! Op deze manier denken we de meeste toegevoegde waarde voor jou te kunnen leveren.

Maak kennis met onze adviestarieven!

Ben jij starter op de woningmarkt in Almelo? In dat geval kun je gebruik maken van ons unieke starterspakket en kun je voor € 1.995,- all-in je gehele hypotheek regelen! Dit is inclusief je eventuele overlijdensrisicoverzekering en/of betalingsbescherming tegen de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Dus bij ons geen extra bijkomende kosten, zodat jij van te voren precies weet waar je aan toe bent, wel zo transparant en fijn!

Ben jij doorstromer op de woningmarkt in Almelo of wil jij je huidige hypotheek oversluiten? In dat geval kunnen wij voor € 2.495,- all-in jouw hypotheek van a tot z regelen. Dit is inclusief jouw overlijdensrisicoverzekering en/of betalingsbeschermer voor de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag kennis en leggen we je de mogelijkheden uit.

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2023 Kenkhuis Adviesgroep