Warning: Undefined variable $ak_data in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 270

Warning: Attempt to read property "ReviewCount" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 270

Warning: Attempt to read property "Score" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 270

Warning: Undefined variable $ak_data in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 271

Warning: Attempt to read property "ReviewCount" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 271

Warning: Attempt to read property "ReviewCount" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 271
5
Hans | Hypotheek | 06-19-2024

De waardering geldt ook voor het team, m.n. Robbert Kenkhuis, Marlyn Spanjer en Nicolet Elferink

5
Gerard F | Hypotheek | 06-10-2024

Het advies was zeer deskundig en de gesprekken waren prettig. Het hele traject van advies tot en met offerte is zeer soepel en probleemloos verlopen. Wij kunnen Kenkhuis Adviesgroep zeker aanbevelen en zullen, als dat nodig mocht blijken, in de toekomst zeker weer een beroep op hun doen.

5
J. Karels | Hypotheek | 06-10-2024

Jeremy heeft ons zeer kundig geholpen bij een redelijk complexe aanvraag. Hij denkt mee bij oplossingen en neemt het juiste initiatief waar nodig, waardoor konden besparen op de kosten koper.

5
Thom | Hypotheek | 05-29-2024

Vriendelijk, denkt mee, persoonlijke aandacht, proactief.

5
Tim | Hypotheek | 05-29-2024

Zeer goede begeleiding van A tot Z! Robbert legt alles duidelijk uit tijdens de gesprekken en weet waar hij over praat. De goede bereikbaarheid en snelle reactie van de binnendienst is erg fijn en voelt vertrouwd. Zeer korte lijnen en altijd een snelle reactie op vragen. Het hele kantoor heb ik als nauw betrokken en professioneel ervaren. Kortom, zeker een aanrader!

5
RB | Hypotheek | 05-28-2024

Ons eerste gesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Alles werd duidelijk uitgelegd zodat wij het begrepen. Ik voelde mij direct op mijn gemak! Ook het contact toen we een huis hadden gevonden. Het liep bij ons niet helemaal zoals het hoorde, maar juist toen hebben wij ingezien dat Kenkhuis kneiterhard heeft gewerkt voor ons. Wanneer we belden werd er opgenomen, bij een appje direct gereageerd. Zeer tevreden over Kenkhuis!

5
Sanne Nijland | Hypotheek | 05-27-2024

Wij hebben de gesprekken met Robbert als open en vertrouwd ervaren. Alle mogelijkheden zijn besproken met de opties die voor ons van toepassing waren, hierbij heeft Robbert ons alles duidelijk uitgelegd en heeft hij goed advies gegeven. We zijn erg blij dat Kenkhuis advriesgroep alles goed voor ons heeft geregeld.

5
Colin Weenink | Hypotheek | 05-20-2024

Robbert is een vakman pur sang! Hij weet waar hij over praat en adviseert je op alle vlakken waar je hulp bij nodig hebt. Het hele team van Kenkhuis heb ik ervaren als nauw betrokken, zeer pro-actief, ontzettend professioneel en altijd vriendelijk. De uitleg van alle medewerkers is zeer kundig, uitgebreid en helder zowel per mail als telefonisch! Ik heb nooit lang hoeven te wachten op antwoord van jullie, dat voelde altijd fijn omdat je weet dat je er niet alleen voor staat. Ga zo door met het verlenen van jullie topservice op deze manier, hier kunnen nog veel organisaties iets van leren! Ik kom zeker weer bij jullie terug!

5
Tom Braamhaar | Hypotheek | 05-16-2024

Goede uitleg, nemen ons veel werk uit handen en denken aan dingen waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben.

5
Martin | Hypotheek | 05-02-2024

Vanaf minuut 1 was de klik er tot de laatste minuut top advies gehad top team

5
GC | Hypotheek | 04-30-2024

Al voor 3e keer bij aankoop woning uitstekend geholpen. Met name de uitstekende (telefonische) bereikbaarheid en de snelle service.

5
Robbert Gort | Hypotheek | 04-17-2024

Zeer goed, vriendelijk en professioneel begeleid van a tot z

5
Ans Gort-Oosterlaar | Hypotheek | 04-17-2024

Altijd prettig en goed te woord gestaan. Namen altijd goed de tijd voor alle vragen.

5
Niels Middelkamp | Verzekering | 04-05-2024

Bedankt voor het goede advies en het fijne contact!

4
Lena | Hypotheek | 04-03-2024

Vrijwel gaan aanmerking, wellicht iets meer advies over meerdere opties en of uitgaves van een bouwdepot. Als eerste keer komt er veel op je af, van het meeste jargon heb je nog niet veel gehoord. Dus misschien een iets meer aan de hand gesprek.

5
Serena | Hypotheek | 04-02-2024

De communicatie was warm, snel en duidelijk. Wanneer wij vragen hadden, kon dit meteen beantwoord worden. Mocht er extra contact nodig zijn met de makelaar of een andere partij, doen zij met liefde het telefoontje. Ondanks dat wij niet in de buurt van Almelo wonen (Bussum) kon alles makkelijk gepland worden via teams en waren op die manier de gesprekken ook persoonlijk. Ik raad hen zeker aan!

5
Henk en Aukje | Hypotheek | 03-28-2024

Veel kennis en kunde in huis. Luistert goed naar de vragen, dekt mee en geeft goede tips en adviezen

5
Eline | Hypotheek | 03-27-2024

Hele spontane mensen en hebben veel tijd en energie genomen om ons te helpen

5
Andreas | Hypotheek | 03-27-2024

Robbert is een heel enthousiaste adviseur die ons zeer fijn geholpen heeft.rnHet hele team is trouwens net zo enthousiast dan dat Robbert is.rnTeam Kenkhuis bedankt!

5
Erwin | Hypotheek | 03-19-2024

Duidelijk en eerlijk advies gekregen, elke stap wordt je netjes van op de hoogte gesteld en je kunt op elk moment nog even bellen als je een vraag hebt wordt ook netjes allemaal beantwoord

5
Lars Dikkers | Hypotheek | 03-13-2024

Goed advies gekregen over verhoging hypotheek, de kosten etc. rnAfwikkeling liep vakkundig en snel via Marlyn

5
G.t.K | Hypotheek | 03-12-2024

Heel er duidelijk en een goed advies. rnGeen vraag is teveel, en je wordt erg vriendelijk en menselijk geholpen. Geen zakelijke en snel advies, er wordt echt de tijd genomen.rnWe zijn heel erg tevreden.

5
Aage Dinant ten Kleij | Hypotheek | 03-12-2024

Zeer behulpzaam. Altijd netjes en correct. Zeer snelle reactie's op onze vragen.

5
Anoniem | Hypotheek | 03-10-2024

Daar waar ik het vertrouwen in het rond krijgen van de hypotheek al was kwijt geraakt hebben Robbert en zijn team hard gewerkt en het juist niet los gelaten. Hierdoor is het gelukt om de hypotheek wel rond te krijgen!

5
Zoë Koedam | Hypotheek | 03-08-2024

Super fijn, snel en goed geholpen met de aankoop van onze woning.

5
Mario en Marcia | Hypotheek | 03-08-2024

Robbert maakt er een missie van om te zoeken naar mogelijkheden en weet daarbij ook nog eens zeer gunstige voorwaarden te realiseren. Behalve het fijne en persoonlijke contact ook zeer voordelig uit dankzij de adviezen van Kenkhuis Adviesgroep. Dikke aanrader!

5
Kirsten Molenaar | Hypotheek | 03-05-2024

Vanuit Kenkhuis ben ik goed geholpen en geïnformeerd tijdens het afsluiten van de hypotheek. De communicatie gedurende het proces heb ik als heel prettig ervaren.

5
Robine & Ivo | Hypotheek | 03-05-2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met Kenkhuis Adviesgroep. Het contact met Robbert en Marlyn was vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Er is goed geluisterd naar onze wensen en kundig advies gegeven. Alle mogelijkheden die bij onze situatie passen zijn onderzocht waarbij er constant met ons werd meegedacht. Geeft vertrouwen!

5
Nm | Hypotheek | 02-26-2024

Behandeld de klant zeer goed, wij zijn super tevreden!!

5
Danique | Hypotheek | 02-12-2024

Zeer tevreden over de samenwerking met Kenkhuis adviesgroep voor een hypotheek aanvraag. Bij een adviseur bij de bank werden wij chaotisch geholpen en werden wij niet wijzer en gerustgesteld/ ontzorgd bij de aanvraag. Wij zijn bij Robbert geweest en werden super geholpen, aandacht voor de situatie, eerlijk advies en goede begeleiding bij aanleveren van stukken. Inmiddels ook voor de verzekeringen bij Robbert geweest. Zeer prettige samenwerking hiervoor! Ook de dames die veelal contact leggen zijn heel fijn in het contact en goed op de hoogte wat er speelt en nodig is! Dikke aanrader!

5
Rik | Hypotheek | 02-10-2024

Goed geholpen, stappen extra gezet wanneer nodig en contact was goed en regelmatig

5
Anouk.if | Verzekering | 02-10-2024

Fijn kantoor met prettige medewerkers. Goed op de hoogte gehouden tijdens het traject en goed geadviseerd over de keuze van de AOV.

5
Chris ten Berge | Hypotheek | 02-09-2024

Snel, goed en vakkundig geholpen. Denken met je mee met de aanvraag en kijken naar de oplossingen. Vriendelijk personeel.

5
Michel | Hypotheek | 02-02-2024

Robbert en Marlyn nemen de tijd voor je. Helder advies gekregen en alles stap voor stap doorlopen. Ze zijn makkelijk bereikbaar en gaan snel en zorgvuldig voor je aan de slag. Als kers op de taart, dankzij Robberts advies nog even gewacht met de hypotheekaanvraag, zodat ik de laatste rentedalingen nog mee kon nemen.

5
Werner Pasop | Verzekering | 01-23-2024

Professioneel, vakkundig en zeer behulpzaam! Dank voor de hulp!

5
Roy Holterman | Hypotheek | 01-19-2024

Robbert en collega’s zijn betrokken, ze weten waar je behoeften liggen en spelen hier snel op in. Ze staan altijd voor je klaar en nemen hierin initiatieven om het (financierings)proces zo efficiënt mogelijk door te lopen.

5
Hans | Hypotheek | 01-16-2024

Zeer prettig en deskundig advies mogen ontvangen. Mogelijkheden financiering uitvoerig besproken waarbij ook aandacht voor renteontwikkeling.rnSnelle en correcte behandeling en afhandeling van onze aanvraag waardoor ook de financiële instelling snel en goed een offerte kon uitbrengen.rnPersoonlijk contact van Robbert en zijn medewerksters was heel plezierig. Zeer tevreden.

5
Rick & Lisa | Hypotheek | 12-21-2023

Helder advies gekregen over vragen waar we mee zaten, maar ook geattendeerd op zaken waar we nog geen rekening mee hadden gehouden. Robbert was erg meedenkend en behulpzaam. Hij heeft ons ontlast in een periode waar veel informatie op ons af kwam.

5
Kevin ten Brink | Hypotheek | 12-21-2023

Ze nemen de tijd om te zorgen dat je de best hypotheek krijgt die bij je past. Goed contact en altijd bereikbaar

5
Tom Roesink | Hypotheek | 12-21-2023

De gehele procedure is ontzettend goed bevallen. Open en transparant in communicatie. Wij zijn heel erg blij dat we voor Kenkhuis adviesgroep hebben gekozen en raden dit bij iedereen aan!

5
J.R. | Verzekering | 12-18-2023

Het team Kenkhuis heeft ons n.a.v. een waterlekkage die schade aan onze laminaatvloer heeft veroorzaakt uitstekend geholpen en hierdoor is de schade voor 100% vergoed. Het team is oplossingsgericht en heeft heel goed meegedacht in het vinden van de juiste oplossing.

5
Debbie | Hypotheek | 12-14-2023

Dankjewel robbert en marly voor het advies geven.

5
Robert | Hypotheek | 12-08-2023

Zeer professioneel en vriendelijk! Iedereen van dit kantoor staat klaar voor je en helpt je waar nodig

5
Susan & Rob | Verzekering | 12-07-2023

We kenden Robbert al, hij heeft ons in 2021 ook top geholpen met onze hypotheek en alles wat daarbij komt kijkenrnOmdat we een samengesteld gezin zijn, hadden we allerlei verschillende verzekeringen overal lopen.rnNu hebben we al onze verzekeringen in één pakket bij Kenkhuis ondergebracht.rnSuperfijn dat alles nu bij één contactpersoon is, 1 telefoontje, appje of mailtje is voldoende.rnRobbert is vriendelijk, deskundig en heeft ons goed geholpen, dacht met ons en onze situatie mee.

5
Steven | Hypotheek | 11-21-2023

Zeer vriendelijk personeel. Doen erg veel moeite en zetten graag een extra stap voor je. Heel erg goed en fijn contact!

5
Tim Lubbers | Hypotheek | 11-21-2023

Super snel vriendelijk en goed geholpen kan niet beterrn

4
J | Hypotheek | 11-16-2023

Goed in de communcatie. Zij hebben verstand van zaken en weten waar ze over praten.

5
Mike Grobben | Hypotheek | 11-09-2023

Heel goed en eerlijk advies gekregen en daarbij nog eens worden afspraken nagekomen. Doen wat ze zeggen en luisteren heel goed naar je wensen.

5
EJ | Hypotheek | 11-06-2023

Robbert en team hebben ons jaren geleden al goed geholpen met de aanvraag en verwerking van onze hypotheek. De follow-up jaren later bij afloop rentevaste periode is ook hartstikke goed.

5
Anoniem | Hypotheek | 11-05-2023

- Persoonlijk contact - meedenkend - snelle reactie - snelle verwerkingstermijnrn

Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep