Warning: Undefined variable $ak_data in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 270

Warning: Attempt to read property "ReviewCount" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 270

Warning: Attempt to read property "Score" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 270

Warning: Undefined variable $ak_data in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 271

Warning: Attempt to read property "ReviewCount" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 271

Warning: Attempt to read property "ReviewCount" on null in /var/www/vhosts/kenkhuisadviesgroep.nl/httpdocs/wp-content/themes/bright-child/functions.php on line 271
5
Danique | Hypotheek | 02-12-2024

Zeer tevreden over de samenwerking met Kenkhuis adviesgroep voor een hypotheek aanvraag. Bij een adviseur bij de bank werden wij chaotisch geholpen en werden wij niet wijzer en gerustgesteld/ ontzorgd bij de aanvraag. Wij zijn bij Robbert geweest en werden super geholpen, aandacht voor de situatie, eerlijk advies en goede begeleiding bij aanleveren van stukken. Inmiddels ook voor de verzekeringen bij Robbert geweest. Zeer prettige samenwerking hiervoor! Ook de dames die veelal contact leggen zijn heel fijn in het contact en goed op de hoogte wat er speelt en nodig is! Dikke aanrader!

5
Rik | Hypotheek | 02-10-2024

Goed geholpen, stappen extra gezet wanneer nodig en contact was goed en regelmatig

5
Anouk.if | Verzekering | 02-10-2024

Fijn kantoor met prettige medewerkers. Goed op de hoogte gehouden tijdens het traject en goed geadviseerd over de keuze van de AOV.

5
Chris ten Berge | Hypotheek | 02-09-2024

Snel, goed en vakkundig geholpen. Denken met je mee met de aanvraag en kijken naar de oplossingen. Vriendelijk personeel.

5
Michel | Hypotheek | 02-02-2024

Robbert en Marlyn nemen de tijd voor je. Helder advies gekregen en alles stap voor stap doorlopen. Ze zijn makkelijk bereikbaar en gaan snel en zorgvuldig voor je aan de slag. Als kers op de taart, dankzij Robberts advies nog even gewacht met de hypotheekaanvraag, zodat ik de laatste rentedalingen nog mee kon nemen.

5
Werner Pasop | Verzekering | 01-23-2024

Professioneel, vakkundig en zeer behulpzaam! Dank voor de hulp!

5
Roy Holterman | Hypotheek | 01-19-2024

Robbert en collega’s zijn betrokken, ze weten waar je behoeften liggen en spelen hier snel op in. Ze staan altijd voor je klaar en nemen hierin initiatieven om het (financierings)proces zo efficiënt mogelijk door te lopen.

5
Hans | Hypotheek | 01-16-2024

Zeer prettig en deskundig advies mogen ontvangen. Mogelijkheden financiering uitvoerig besproken waarbij ook aandacht voor renteontwikkeling.rnSnelle en correcte behandeling en afhandeling van onze aanvraag waardoor ook de financiële instelling snel en goed een offerte kon uitbrengen.rnPersoonlijk contact van Robbert en zijn medewerksters was heel plezierig. Zeer tevreden.

5
Rick & Lisa | Hypotheek | 12-21-2023

Helder advies gekregen over vragen waar we mee zaten, maar ook geattendeerd op zaken waar we nog geen rekening mee hadden gehouden. Robbert was erg meedenkend en behulpzaam. Hij heeft ons ontlast in een periode waar veel informatie op ons af kwam.

5
Kevin ten Brink | Hypotheek | 12-21-2023

Ze nemen de tijd om te zorgen dat je de best hypotheek krijgt die bij je past. Goed contact en altijd bereikbaar

5
Tom Roesink | Hypotheek | 12-21-2023

De gehele procedure is ontzettend goed bevallen. Open en transparant in communicatie. Wij zijn heel erg blij dat we voor Kenkhuis adviesgroep hebben gekozen en raden dit bij iedereen aan!

5
J.R. | Verzekering | 12-18-2023

Het team Kenkhuis heeft ons n.a.v. een waterlekkage die schade aan onze laminaatvloer heeft veroorzaakt uitstekend geholpen en hierdoor is de schade voor 100% vergoed. Het team is oplossingsgericht en heeft heel goed meegedacht in het vinden van de juiste oplossing.

5
Debbie | Hypotheek | 12-14-2023

Dankjewel robbert en marly voor het advies geven.

5
Robert | Hypotheek | 12-08-2023

Zeer professioneel en vriendelijk! Iedereen van dit kantoor staat klaar voor je en helpt je waar nodig

5
Susan & Rob | Verzekering | 12-07-2023

We kenden Robbert al, hij heeft ons in 2021 ook top geholpen met onze hypotheek en alles wat daarbij komt kijkenrnOmdat we een samengesteld gezin zijn, hadden we allerlei verschillende verzekeringen overal lopen.rnNu hebben we al onze verzekeringen in één pakket bij Kenkhuis ondergebracht.rnSuperfijn dat alles nu bij één contactpersoon is, 1 telefoontje, appje of mailtje is voldoende.rnRobbert is vriendelijk, deskundig en heeft ons goed geholpen, dacht met ons en onze situatie mee.

5
Steven | Hypotheek | 11-21-2023

Zeer vriendelijk personeel. Doen erg veel moeite en zetten graag een extra stap voor je. Heel erg goed en fijn contact!

5
Tim Lubbers | Hypotheek | 11-21-2023

Super snel vriendelijk en goed geholpen kan niet beterrn

4
J | Hypotheek | 11-16-2023

Goed in de communcatie. Zij hebben verstand van zaken en weten waar ze over praten.

5
Mike Grobben | Hypotheek | 11-09-2023

Heel goed en eerlijk advies gekregen en daarbij nog eens worden afspraken nagekomen. Doen wat ze zeggen en luisteren heel goed naar je wensen.

5
EJ | Hypotheek | 11-06-2023

Robbert en team hebben ons jaren geleden al goed geholpen met de aanvraag en verwerking van onze hypotheek. De follow-up jaren later bij afloop rentevaste periode is ook hartstikke goed.

5
Anoniem | Hypotheek | 11-05-2023

- Persoonlijk contact - meedenkend - snelle reactie - snelle verwerkingstermijnrn

5
Berty | Hypotheek | 11-04-2023

Vriendelijk en behulpzaam. Nam ruim de tijd voor het gesprek en reageerde zeer snel op mailtjes/telefoontjesrnGoed advies

5
M. | Hypotheek | 11-03-2023

Goede kennis van zaken. Prettig in de omgang.

5
RG | Hypotheek | 11-03-2023

Overbruggingsfinanciering bespreken thuis aan keukentafel voor ouders op leeftijd erg prettig.rn

4
Dini | Hypotheek | 11-03-2023

Vriendelijke en duidelijke. gesprekken, zowel telefonisch als mondeling.

5
Maud Bijsterbosch | Hypotheek | 10-31-2023

Heel correct en goed advies! Super tevreden over heel het team.

4
Niels Oude Voshaar | Hypotheek | 10-31-2023

goede duidelijke uitleg over de kosten, de loop van zaken en je word daardoor ook niet gestoord voor kleine details. Er word geprobeerd mee te denken in de situatie en gedacht in oplossingen.

5
M.M | Verzekering | 10-29-2023

Los van het voordeel dat de afspraak ons op heeft geleverd voelen wij ons bij Kenkhuis en zijn team welkome gasten. Er wordt de tijd genomen om het verhaal achter de vraag te horen en hierop een goed en passend advies te geven, waardevol en vertrouwenwekkend.

5
A | Hypotheek | 10-27-2023

Ze hebben altijd tijd en nemen ook de tijd tijdens een afspraak. Je kunt met elke klein dingetje bellen of langs gaan en ze helpen je direct

5
Rogier | Hypotheek | 10-25-2023

Robbert komt over als een zeer ervaren en deskundige hypotheekadviseur!

5
Linda | Verzekering | 10-25-2023

Prima uitgebreid advies. Er wordt voldoende tijd genomen.

5
Marcel | Hypotheek | 10-25-2023

Ze staan altijd paraat met een passend advies. Top!

5
Stijn T | Hypotheek | 10-25-2023

We zijn goed geholpen, en we hebben geweldige begeleiding gehad .

5
Niels Bartels | Hypotheek | 10-24-2023

Goede ondersteuning met het afsluiten van een hypotheek en of verzekeringen.

5
Willem Krijgsveld | Hypotheek | 10-19-2023

Heeft kennis van zaken en zet zich voor 150% in. Goed bereikbaar en persoonlijke in klantcontact.rnHier is een klant nog echt koning,

5
Patrick | Hypotheek | 10-18-2023

Zoals altijd heeft Robbert en zijn team ons uitstekend geholpen. Niet alleen met een hypotheek maar ook met verzekeringen. Goed en eerlijk advies, meedenkend en korte lijntjes. In een mum van tijd alles snel en goed geregeld. Ik zal Kenkhuis adviesgroep dan ook zeer zeker aanbevelen!

5
Linda | Hypotheek | 09-28-2023

Kundig advies en tot het laatste moment hebben zij zich ingezet voor ons.

5
Tessa Grobben | Hypotheek | 09-21-2023

We zijn zeer vriendelijk/deskundig geholpen. We hadden het gevoel ontzorgd te worden. Zonder Kenkhuis waren we er niet (zo goed) uitgekomen. Ze zijn goed bereikbaar en altijd bereid tot het beantwoorden van vragen of het meedenken rondom allerhande zaken.

5
S.D. K | Hypotheek | 09-18-2023

Het contact hebben we als prettig ervaren, we kregen goed advies en het was snel geregeld!

5
Rob | Hypotheek | 09-13-2023

Super goed geholpen. Korte lijntjes en als we vragen hadden kregen we snel en goed antwoord.

4
anoniem | Hypotheek | 09-08-2023

Robbert heeft ons goed en naar tevredenheid geadviseerd over onze nieuwbouwhypotheek. Het traject heeft echter lang geduurd ivm vele eisen van onze huidige hypotheeknemer (ihkv meenemen van rentepercentage). Hierdoor verliep de geldigheid van een aantal bewijsdocumenten gedurende het traject, waardoor we een aantal keer opnieuw documenten hebben moeten aanleveren. Dit was vervelend maar kon Kenkhuis Adviesgroep verder niets aan doen. Robbert en zijn team zijn goed op elkaar ingespeeld en altijd vriendelijk. Bedankt voor jullie assistentie in deze roerige tijden op de huizen- en hypotheekmarkt.

5
Leroy Ter Heide | Hypotheek | 09-06-2023

Zeer fijn geholpen, snel correct en een goede communicatie.rnDoor de kennis en de fijne manier van omgang waren we snel op ons gemak.rnrnRobert en Marlyn hartstikke bedankt.

5
T.P. | Hypotheek | 09-06-2023

Mijn hypotheek was zeer snel geregeld. Ik ben blij met de service.

5
Rozemarijn | Hypotheek | 09-06-2023

Erg goed geholpen, fijne mensen met veel kennis. Staan altijd open voor vragen en komen met goede oplossingen en opties.

5
Alfred | Hypotheek | 09-05-2023

Prettig geholpen en goed advies, alles naar wens verlopen

5
Gijs | Hypotheek | 07-06-2023

Wij hebben als starters Kenkhuis adviesgroep benaderd. Wij waren op dat moment niet echt opzoek naar een koopwoning maar dit kwam op ons pad. Wij hadden niet echt een idee waar we moesten beginnen en zijn toen via via bij Robbert gekomen. Wij zijn vanaf het eerste moment goed geholpen en hebben goede uitleg gehad over wat er precies ging gebeuren. We kregen duidelijk advies over wat we moesten aanleveren, dit zorgde ervoor dat het proces in goede banen werd geleid. Als wij in de toekomst opzoek gaan naar een andere woning ga ik zeker weer contact opnemen met Robbert. Ik zou dit bedrijf aanraden aan iedereen die een woning zoekt.

5
Meijer | Hypotheek | 06-20-2023

Zeer goed geholpen. Duidelijk op de hoogte gehouden van de stappen die genomen moeten worden.rnAlles goed uitgelegd en staan voor je klaar bij vragen.rn

5
Ruut | Hypotheek | 06-20-2023

onze aanvraag voor een overbruggingsfinanciering is vakkundig en snel behandeld en ruim binnen de gestelde termijn van uiterlijk 31 mei afgerond.

5
Jeroen Ringelink | Hypotheek | 05-19-2023

Vriendelijk, helder en vlot met het doorlopen van de stappen.

5
Nick & Rita | Hypotheek | 05-12-2023

Robbert is vriendelijk en maakt echt tijd voor je.

Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep