Starterslening Vriezenveen

Voor de eerste keer in je leven een woning kopen? Vaak heb je al tig keer Funda afgestruind en nu heb je eindelijk je ideale droomwoning gevonden. Dan is het extra fijn om te weten dat de Starterslening in de gemeente Twenterand voor jou beschikbaar is, wel zo prettig!

De Starterslening kan namelijk net dat laatste stukje aanvulling zijn dat jij nodig hebt om jouw nieuwe droomwoning te kopen.

Deze extra hypotheek naast jouw ‘normale’ hypotheek kan simpel en snel worden aangevraagd via Kenkhuis Adviesgroep. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in startershypotheken en weten jou natuurlijk ook alle ins & outs te vertellen van de starterslening.

Vrijblijvend hypotheekgesprek

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we graag persoonlijk kennis met jou én je financiële situatie en leggen we je de mogelijkheden en de diverse hypotheekvormen uit.

Daarnaast geven we je graag antwoorden op vragen als;

  • Hoe werkt de Starterslening in de gemeente Twenterand?
  • Hoeveel hypotheek kun jij krijgen met de aanvullende Starterslening?
  • Hoeveel eigen spaargeld heb je nodig voor het kopen van jouw eerste huis?
  • Wat worden jouw maandelijkse kosten voor de hypotheek?
  • Hoe werkt het met de hypotheekrenteaftrek en wat worden dan mijn uiteindelijke maandelijkse lasten?

Samen doorlopen we stap voor stap al jouw vragen. Jouw aanspreekpunt is helemaal thuis in de wereld van hypotheken verzekeringen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Wel zo prettig!

Profiteer van ons unieke starterspakket!

Kenkhuis Adviesgroep is gespecialiseerd in hypotheken voor starters. En daarnaast is ons hypotheektarief voor starters extra scherp geprijsd. Voor €1.995,- all-in regelen wij jouw gehele hypotheek van a tot z.

Dit is zelfs inclusief jouw overlijdensrisicoverzekering en/of betalingsbeschermer voor de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Dus geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes!

En dat we meer dan 40 banken en geldverstrekkers kunnen aanbieden en vergelijken spreekt voor zich. Jij hebt dus altijd de beste deal! Niet alleen bij je eerste woning, maar ook bij de aankoop van de volgende woning.

Tip: ga goed voorbereid op huizenjacht en laat jouw situatie al tijdig bekijken en uitrekenen door één van onze adviseurs. Zo heb jij meer kans in de huidige woningmarkt!

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend hypotheekgesprek. Hopelijk tot snel!

Persoonlijk en betrokken

Het kopen van een woning is vaak de grootste uitgave
in je leven. En betrouwbare adviseur die jou situatie begrijpt
en nét een stapje verder gaat. Dat is Kenkhuis Adviesgroep.
Vul het formulier in, we reageren binnen 8 uur.
Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

Referenties
Wij vergelijken alle banken, dus ook jouw eigen bank!
Benieuwd naar al het nieuws binnen onze deuren?
En volg ons ook op de socials!
Copyright © 2024 Kenkhuis Adviesgroep